Wij organiseren regelmatig introductie avonden. Op een introductie avond maak je kennis met Avatar®.

Gedurende de avond krijg je aanvullende informatie over de Avatar cursus, bekijken we een DVD van een toespraak van Harry Palmer, de man die Avatar heeft ontwikkeld, en doe je een mini cursus Overtuigingen managen. Tijdens deze cursus doe je ook een drietal oefeningen die ook in de ReSurfacing® workshop terug te vinden zijn.

Op deze manier ervaar je zelf wat Avatar is en of de cursus iets voor jou is.

Een introductie avond kost €7,50. Dit is een bijdrage in de materialen die je mee krijgt en voor de koffie met koekjes. :-)

Wil je graag aan een introductie avond deelnemen, schrijf je dan hier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Voor een impressie van een introductie avond kun je het verslag lezen van Monique Wijnen dat in het mei-nummer 2010 van  Tilburg Bruist verscheen.

 
" De missie van Avatar in de wereld is om de integratie van geloofssystemen te katalyseren. Wanneer we inzien dat het enige verschil dat er tussen ons onderling bestaat onze overtuigingen zijn en dat overtuigingen met gemak gecreeerd en gediscreeerd kunnen worden, dan zal het welles-nietes-spel ophouden en zal een co-creatiespel op gang komen dat zal uitmonden in wereldvrede. "

Harry Palmer, auteur van het Avatar-materiaal