Avatar® is het meest krachtige, pure zelfontwikkelingsprogramma dat er is. Het bestaat uit een reeks ervaringsgerichte oefeningen waarmee je jezelf gaat herontdekken en jouw bewustzijn kunt afstemmen op wat jij wilt bereiken. Daarbij ga je jouw eigen unieke inzichten en realisaties beleven. Niemand zal je vertellen wat je moet geloven of wie jij bent. Jij bent het die dingen over jezelf ontdekt.

  • Zou je vrij willen zijn van oude beperkingen die je ongelukkig maken?
  • Zou je jouw overtuigingen willen afstemmen op de doelen die je wilt realiseren?
  • Zou jij je zekerder willen voelen van jouw vermogen om je eigen leven te leiden?
  • Zou je een hogere, wijzere en vreedzamere versie van jezelf willen ervaren?
  • Zou je willen uitstijgen boven het verdriet en de strijd van de wereld en willen zien wat er werkelijk gaande is?
  • Zou je de bewustzijnstoestand willen ervaren die traditioneel bekend staat als 'verlichting'?

Dan is Avatar voor jou.

In de woorden van een Avatar cursist...

De Avatar organisatie gelooft dat we een betere wereld kunnen creëren door de mensen één voor één bewuster te maken. In overeenstemming met dit doel is de Avatar cursus een negendaagse, niet-religieuze cursus waarin een persoon weer contact krijgt met zijn ware spirituele zelf.

En al doende ontdekken de deelnemers aan deze cursus de bron van hun moeilijkheden, problemen en zorgen, leren manieren om die moeilijkheden, problemen en zorgen op te lossen en krijgen op die manier het vermogen om het leven te creëren zoals ze dat willen. Dit noemen we 'leven vanuit vrije wil'. -- R.S.

Hoe werkt Avatar?

Avatar geeft je het gereedschap in handen waarmee je doelbewust de overtuigingen kunt herstructureren die het patroon van jouw leven vormen.

Jouw eigen overtuigingen zijn in feite de grootste krachten die op je bestaan inwerken. Zij bepalen wat je waarneemt en hoe je dat waarneemt. Zij beïnvloeden jouw gedachten, verwachtingen en daden. Zij creëren jouw persoonlijkheid. Ze bepalen zelfs de uitkomst van jouw handelen en hoe anderen jou zien en op je reageren.

Avatar helpt je om te onderzoeken wat er achter de schermen van je bestaan gaande is en te ontdekken welke niet-onderzochte, onbewust aanwezige overtuigingen je leven maken tot wat het is.

Wat maakt Avatar anders?

In plaats van je het zoveelste overtuigingen systeem aan te bieden voor je leven, maakt Avatar je natuurlijke vermogen wakker om overtuigingen te creëren en te discreëren. Met deze vaardigheid kun je jouw leven herstructureren volgens een blauwdruk die jij zelf bepaalt.

Waarom heb ik Avatar nodig?

Zonder Avatar training worden de levens van mensen bepaald door de impulsen van hun diepste en meest afgewezen transparante overtuigingen. Stel je eens voor dat de mensen waar je bang voor bent, die je het minst mag en door wie jij je overweldigd voelt ongemerkt 90% of meer van jouw beslissingen bepalen. Zo ziet het leven zonder Avatar eruit.

Wat mag ik van de Avatar cursus verwachten?

De driedelige cursus heeft tot doel je te begeleiden bij het onderzoek van jouw eigen overtuigingssysteem en je gereedschap te verschaffen waarmee je die dingen kunt veranderen die je wilt veranderen. De Avatar Cursus geeft je toegang tot de innerlijk werking van je bewustzijn.

De cursus werkt meer met levenslessen (ervaringsgericht) dan met woordlessen (interllectueel). Daarom is er een getrainde Avatar Master nodig om je te begeleiden bij het vinden van de echte lessen die al aanwezig zijn in je bewustzijn.

De Avatar cursus

De Avatar cursus bestaat uit drie delen. Klik op de naam van het onderdeel voor meer informatie.

Voor een volledige cursus betaal je €2.420,--. Doe je ieder deel apart dan gelden de volgende prijzen:

Deel I ReSurfacing:  €272,25
Deel II De oefeningen: € 544,50
Deel III De procedures: € 1.603,25

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW maar zijn exclusief hotel kosten of de kosten voor het dagarrangement als je gebruik maakt van eigen accommodatie.

Klik hier als je graag wilt deelnemen aan een Avatar cursus. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de inschrijving rond te maken.

Je kunt ook eerst een introductie avond bij ons komen doen om te ervaren of Avatar iets voor jou kan betekenen. Meer hierover vindt je in de sectie Introductie avonden.

 
" Elk moment dat je gelukkig bent is een geschenk aan de hele wereld. "

Harry Palmer, auteur van het Avatar-materiaal