Aspecten van bewustzijn waar het over gaat:
Identiteit, Zijnstoestanden, Gewaarzijn

In deel III van de Avatar® Cursus ontwikkel je de vaardigheid om realiteiten te discreëren die de verborgen obstakels en barrières vormen voor jouw handelen vanuit bron. Een Avatar Master neemt je mee in een begeleide initiatie, waarin je kennis maakt met en de gelegenheid krijgt om een aantal van de meest basale (en voordien transparante) overtuigingsstructuren van het universum te discreëren.

Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de procedures die je de mogelijkheid geven om lichamelijke gewaarwordingen, inter-persoonlijke conflicten, afhankelijkheden, beperkingen, hardnekkige kwesties, dwangmatigheden en (zonder dat er woorden of argumenten aan te pas komen) de overtuigingen van anderen te hanteren.

Wanneer je in staat bent om elk storend aspect van jouw bestaan te managen vanuit het gezichtspunt van creator, heb je de zijnstoestand bereikt die Avatar wordt genoemd. Voor deel III heb je 2 tot 4 dagen nodig.

Prijs: € 1603,25 (incl. BTW, excl. hotelkosten / dagarrangement)

<< Deel II: De Oefeningen
Avatar introductie avonden >>

 

 
" De missie van Avatar in de wereld is om de integratie van geloofssystemen te katalyseren. Wanneer we inzien dat het enige verschil dat er tussen ons onderling bestaat onze overtuigingen zijn en dat overtuigingen met gemak gecreeerd en gediscreeerd kunnen worden, dan zal het welles-nietes-spel ophouden en zal een co-creatiespel op gang komen dat zal uitmonden in wereldvrede. "

Harry Palmer, auteur van het Avatar-materiaal