Aspecten van bewustzijn waar het over gaat:
Identiteit, Zijnstoestanden, Gewaarzijn

In deel III van de Avatar® Cursus ontwikkel je de vaardigheid om realiteiten te discreëren die de verborgen obstakels en barrières vormen voor jouw handelen vanuit bron. Een Avatar Master neemt je mee in een begeleide initiatie, waarin je kennis maakt met en de gelegenheid krijgt om een aantal van de meest basale (en voordien transparante) overtuigingsstructuren van het universum te discreëren.

Daarna ga je zelfstandig aan de slag met de procedures die je de mogelijkheid geven om lichamelijke gewaarwordingen, inter-persoonlijke conflicten, afhankelijkheden, beperkingen, hardnekkige kwesties, dwangmatigheden en (zonder dat er woorden of argumenten aan te pas komen) de overtuigingen van anderen te hanteren.

Wanneer je in staat bent om elk storend aspect van jouw bestaan te managen vanuit het gezichtspunt van creator, heb je de zijnstoestand bereikt die Avatar wordt genoemd. Voor deel III heb je 2 tot 4 dagen nodig.

Prijs: € 1603,25 (incl. BTW, excl. hotelkosten / dagarrangement)

<< Deel II: De Oefeningen
Avatar introductie avonden >>

 

 
" Doen alsof is fantasie zonder overtuiging. Creëren is fantasie met overtuiging. Mensen die in hun fantasieën geloven, maken die fantasieën waar. "

Harry Palmer, auteur van het Avatar-materiaal